Uitzending ondernemersevent

Wij wensen iedereen een heel goed nieuwjaar! Dat 2022 maar het jaar mag worden waarin het coronavirus langzaam naar de achtergrond verdwijnt en iedereen weer volop kan ondernemen!. Een jaar waarin menselijk contact weer zonder beperking mogelijk is en waar wij elkaar weer kunnen ontmoeten zonder angst voor het virus. Zolang dat niet het geval is zullen wij andere manieren moeten vinden om in contact te blijven met elkaar.

Het ondernemersevent ging in fysieke vorm helaas niet door. Op de Dag van de Ondernemer hebben we wel een uitzending opgenomen. Deze kunt u onderstaand bekijken.

Bekijk de uitzending

Het thema van de uitzending is: Samenwerken!

Hoofdgastspreker is Rob Harmeling, voormalig Nederlands topwielrenner en bekend vanwege het televisieprogramma De Avondetappe. Zijn ervaring in de topsport en de televisiewereld deelt hij met ons en koppelt hij aan het ondernemerschap. 

Verder vertellen Roelof Speckmann, Marriël van der Most en Erik Zwerver over hun bedrijf. En Gerhard den Boon en Henri van Leeuwen informeren u over het WarenhuisHeerde.nl. Tenslotte vertelt Wethouder Wolbert Meijer hoe de gemeente samenwerkt met alle partijen en wat er speelt op economisch gebied in de gemeente Heerde. We wensen u veel kijkplezier!