Onze organisatie

Leuk dat je iets over ons wilt weten. Omdat we een kleine gemeente zijn, zijn de lijnen kort, de onderlinge betrokkenheid groot en de werksfeer goed. We lachen veel en hebben aandacht voor elkaar.

We hebben ongeveer 160 medewerkers, verdeeld over 5 afdelingen: 2 collega's lopen door het gemeentekantoor

  • Sociaal Maatschappelijke Verbinding 
  • Ruimte, Ondernemen en Wonen
  • Realisatie, Onderhoud & beheer
  • Dienstverlening en Informatiebeheer
  • Bedrijfs- en Bestuursondersteuning en –Advisering

We werken in de gemeente als één geheel, over de grenzen van de afdelingen heen. Samenwerking staat centraal tussen de afdelingen, processen en projecten. 

Bekijk onze bedrijfsfilm om te zien wat onze kernwaarden zijn.

Wij werken op verschillende locaties

De meeste collega’s werken op het gemeentekantoor. De uitvoering van het sociaal domein gebeurt op de locatie van Stip (Steun- en informatiepunt). Onze buitendienst werkt vanaf de gemeentewerf en in het Raadhuis zitten het college van burgemeester en wethouders, de griffie en het bestuurssecretariaat. Daar worden ook de commissie- en raadsvergaderingen gehouden.

Werkgeluk vinden wij heel belangrijk

Daarom hebben wij een stimulerende werkomgeving, waarin je kunt groeien en je talenten ontplooien. We geloven in het belang van een goede balans tussen werk en privé. Daarom hebben we flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. We zorgen ook voor de nodige faciliteiten voor een goede thuiswerkomgeving.

We investeren ook in jouw welzijn en gezondheid. Geniet van fruit op de werkplek, regelmatige stoelmassages, bedrijfsfitness met € 15,- vergoeding per maand en gezamenlijke lunchwandelingen. Onze actieve personeelsvereniging organiseert ook diverse leuke activiteiten en evenementen. Zo krijg je de kans om je collega's beter te leren kennen en samen plezier te beleven.

Bij ons is jouw ontwikkeling van groot belang

4 collega's rond tafel met laptopsJe krijgt een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutoloon. Hiermee kun je zelf keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen, zodat je jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau kunt tillen.

Wij zijn onderdeel van Talentenregio, een samenwerkingsverband van 26 organisaties in de provincies Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland. Bij Talentenregio kun je terecht voor diverse trainingen en loopbaancoaching.