Traineeship

Ben jij een jong talent op zoek naar een uitdagende start van je carrière? Samen met Talentenregio geven we jong talent zoals jij graag een kans!

Het traineeship biedt jou een boeiende werkplek van 2 jaar bij de gemeente Heerde, gecombineerd met een inspirerend ontwikkelprogramma. Als trainee stroom je in bij het ontwikkelprogramma van Talentenregio. Maar omdat je in die 2 jaar verschillende opdrachten binnen 1 gemeente uitvoert, maak je ook deel uit van de young potential pool van de gemeente Heerde.

Wat houdt het in?

Tijdens het traineeship krijg je de kans om aan diverse uitdagende opdrachten te werken, waarbij jouw frisse blik en aanpak het verschil kunnen maken. Samen met andere young potentials vorm je een flexibele pool binnen de gemeente Heerde. Je wordt ingezet op (korte) klussen, projecten en ziektevervanging. Denk aan rollen als beleidsmedewerker, projectleider, organisatieadviseur, adviseur ruimtelijke ontwikkeling of gespreksvoerder. Dit hangt af van de behoeften en mogelijkheden binnen de gemeente. Dit traineeship biedt jou de ideale kans om jezelf te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en een breed netwerk op te bouwen. 

Dit ben jij…

  • Je hebt een hbo-bachelor of wo-master diploma en maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Werken bij de overheid lijkt je leuk en je wilt graag ontdekken hoe een gemeente werkt.
  • Je hebt belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken.

Wat bieden we je?

Je werkt 36 uur per week, waarvan 4 uur voor het ontwikkelprogramma. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van het ontwikkelprogramma (2 jaar) plus de maanden dat je eerder kan starten. Jouw exacte 1e werkdag bepalen we samen met jou. 

Je startsalaris is € 2.878 bruto per maand (schaal 8, periodiek 0). Het intensieve ontwikkelprogramma volg je binnen werktijd en betalen wij voor je. Je wordt gekoppeld aan een huidig of voormalig young potential, die momenteel werkt voor de gemeente Heerde. Ook vanuit de gemeente Heerde en Talentenregio zorgen we natuurlijk voor de nodige begeleiding. We vergoeden je reiskosten voor het woon-werkverkeer op basis van € 0,21 per (daadwerkelijke) kilometer of 2e klas openbaar vervoer. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit kun je vrij besteden aan de beschikbare doelen, die passen bij jouw persoonlijke wensen.