Leo Hoksbergen centrummanager Heerde

Het college van Heerde is voor een jaar (mei 2023 - april 2024) de samenwerking aangegaan met Leo Hoksbergen als centrummanager voor het centrum van Heerde. 

Leo Hoksbergen

Leo Hoksbergen heeft vanuit zijn bedrijf Focus-Mkb BV jarenlange ervaring in winkelgebieden. In 2021-2022 verrichtte hij onderzoek naar de toekomstplannen van pandeigenaren en ondernemers in het centrum van Heerde en adviseerde hij de gemeente over de toekomstige winkelstructuur voor het centrum.

Taken van de centrummanager

De centrummanager is aanspreekpunt voor pandeigenaren en ondernemers in het centrum voor (plan)initiatieven in het centrum van Heerde. Daarbij zorgt hij ervoor dat de belangen van ondernemers en pandeigenaren in beeld zijn bij de gemeente. Een belangrijke taak is de oprichting van een overlegplatform voor het centrum van Heerde, waarin ondernemers, pandeigenaren en Visit Heerde met elkaar samenwerken.

De centrummanager werkt nauw samen met de Ondernemersvereniging Heerde voor ontwikkelingen in het bestaande winkel- en horeca-aanbod. Daarbij adviseert de centrummanager bij nieuwvestiging van ondernemers of verplaatsing van bestaande ondernemers in het centrum van Heerde.

De centrummanager werkt mee aan een actieprogramma van de gemeente voor het centrum van Heerde. De centrummanager adviseert daarbij onder andere over een duurzaam model voor centrummanagement in Heerde.

De centrummanager brengt via een enquête de wensen en behoeften van ondernemers in het centrum van Wapenveld in beeld, zodat hiervoor gezamenlijk een actieplan kan worden opgesteld.

Wilt u contact opnemen?

Stuur dan een e-mail naar info@focus-mkb.nl of bel naar 06 - 46 281 800.