Human Capital Agenda regio Zwolle

De gemeente Heerde heeft geïnvesteerd in de Human Capital Agenda van de regio Zwolle (HCA) om hiermee het lokale bedrijfsleven en ook de (potentiële) lokale beroepsbevolking kansen te bieden om zich verder te ontwikkelen.

Waarom doen we dit?

Onze regio is één van de snelst groeiende van Nederland, maar loopt tegen grenzen aan. De arbeidsmarkt krimpt en het wordt voor u steeds lastiger om vacatures in te vullen, omdat hiervoor geen geschikte mensen zijn.

Het is daarom van belang dat iedereen die kan en wil werken de kans krijgt om mee te doen en te groeien, zich binnen de eigen mogelijkheden en talenten ontwikkelt, productiever wordt en met meer plezier werkt. Voor meer uitleg en inspirerende voorbeelden verwijzen wij u graag naar de website www.upgradejezelfregiozwolle.nl

Voor wie doen we dit?

We richten ons op (potentiële) werknemers en werkgevers. Groei zorgt ervoor dat u als werkgever kunt beschikken over genoeg goed gekwalificeerde medewerkers om uw ambities waar te maken.

Groei zorgt er tegelijkertijd voor dat werknemers en mensen die nu nog aan de kant staan of een opleiding volgen, hun talenten kunnen benutten en met meer plezier langer aan het werk blijven. Hierdoor kunnen ze werk en privé beter in balans houden.

Ontwikkelfonds regio Zwolle

Het Ontwikkelfonds regio Zwolle is geopend. De eerste tranche staat vanaf juni 2019 open. In deze eerste tranche bent u aan zet. Bent u mkb’er, werkgever of zzp’er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstige) werknemers? Dan roepen wij u op om in beweging te komen en kijkt wat deze campagne voor u en de werkgelegenheid op korte en langere termijn kan betekenen.

De einddatum van de eerste tranche is nog niet bekend. Wilt u een aanvraag indienen? Doe dit dan zo snel mogelijk.

Lees de informatie over het indienen van een aanvraag.