Gemeentemagazine

U vindt in het gemeentemagazine uitleg over de gemeentelijke organisatie en het gemeentebestuur, maar ook de contactgegevens van verenigingen, clubs en andere organisaties in de gemeente Heerde. 

Het gemeentemagazine wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Heerde. Meestal begin januari. Is het gemeentemagazine niet bij u bezorgd? Dan kunt u een gemeentemagazine ophalen in het gemeentekantoor. Het gemeentemagazine is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Online gemeentemagazine

Via heerde.smartmap.nl kunt u het online gemeentemagazine bekijken. In tegenstelling tot het papieren magazine wordt het online gemeentemagazine regelmatig geactualiseerd. U kunt dus het hele jaar door wijzigingen doorgeven bij Akse Media. Het papieren gemeentemagazine is ook als e-book in te zien.

Wijzigingen doorgeven

Niet de gemeente, maar Akse Media voert de wijzigingen door. Zijn de gegevens van uw organisatie niet juist, geef dan de wijzigingen rechtstreeks aan hen door. U kunt bij Akse Media ook terecht met klachten over de bezorging.

Contact opnemen met Akse Media kan:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Heerde);
  • telefonisch: 0223 - 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentemagazine Heerde), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Waarschuwing voor adverteerders

De uitgever benadert ondernemers om te adverteren. Dit gebeurt meestal in augustus. Let dus goed op, want alleen Akse Media werft voor advertenties die in het gemeentemagazine komen.

Wanneer u twijfelt of u de goede persoon voor u heeft, kunt u vragen om de brief van de gemeente Heerde die hij bij zich heeft.

Eventuele kosten voor vermeldingen

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Heerde is een basisvermelding gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website.

Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.