Wat houdt het deelnemerschap van Cittaslow in?

Wij zijn trots op het keurmerk Cittaslow en delen dit graag met ondernemers en organisaties in onze gemeente. Diverse soorten bedrijven en organisaties kunnen daarom supporter worden van Cittaslow Heerde.

Het ligt voor de hand dat producenten van streekproducten, horecaondernemers, recreatieondernemers en agrariërs daarvoor in aanmerking komen. Maar ook ondernemers in sectoren die in eerste instantie geen link met Cittaslow lijken te hebben, kunnen deelnemer worden. Het gaat erom dat u als ondernemer of organisatie de kernwaarden van Cittaslow onderschrijft en op een positieve manier uitdraagt en vertegenwoordigt.

Als deelnemer ontvangt u een gegrafeerd schildje met het Cittaslow-logo om het deelnemerschap zichtbaar te maken, evenals een deelnemercertificaat van ‘Deelnemer Cittaslow Heerde’. Daarnaast mag u het Cittaslow-logo gebruiken in de eigen reclame-uitingen en bent u van harte welkom op de netwerkbijeenkomsten (samen met Fairtrade-deelnemers). U kunt de deelname jaarlijks schriftelijk opzeggen.

Meer informatie over het deelnemerschap Cittaslow (pdf, 951 kB).

Aanvraag indienen om deelnemer van Cittaslow Heerde te worden

Dat kan met het formulier dat hieronder staat.

Aanvraagformulier (pdf, 94KB)

Wij toetsen vervolgens uw aanvraag aan de hand van de aangekruiste criteria. Als uw aanvraag positief beoordeeld wordt, ontvangt u schriftelijk bericht van ons.

Overzicht deelnemers

Bekijk het overzicht van de deelnemers van Cittaslow.