WhatsApp

U kunt de gemeente Heerde bereiken via WhatsApp. De gemeente heeft hiervoor een telefoonnummer ingesteld: 06 - 40 44 81 96. Via dit nummer kunt u met een Whatsapp-berichtje vragen stellen over de gemeentelijke producten en diensten.

Om uw vraag te stellen, moet u eerst het nummer 06 - 40 44 81 96 in de contactenlijst van uw telefoon zetten. Vervolgens kunt u via WhatsApp een gesprek met de gemeente Heerde beginnen.

Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. De gemeente probeert zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag de WhatsApp-berichten te beantwoorden. Berichten worden behandeld tijdens de uren waarop de gemeente bereikbaar is.

Bij het gebruik van WhatsApp is het goed om te weten dat WhatsApp niet kan worden gebruikt voor de toegang tot hulpdiensten, aanbieders van hulpdiensten of informatiediensten voor openbare veiligheid.

Privacy

Voor uw veiligheid versturen en vragen wij geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Privacygevoelige informatie is bijvoorbeeld uw burgerservicenummer of uw rekeningnummer.

We vragen u om geen privacygevoelige informatie of documenten via WhatsApp met ons te delen. Neem in dat geval op een andere manier contact met ons op.