Proclaimer

De gemeente Heerde is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Wij staan ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. U kunt reageren via e-mail of telefoon. Wij zullen uw reactie zo spoedig mogelijk behandelen en zonodig actie ondernemen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

E-mail en privacy

Wanneer u reageert via e-mail, gelden de bepalingen in ons e-mailprotocol. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Toegankelijkheid

De gemeente Heerde streeft ernaar deze website zo toegankelijk mogelijk te maken. Voor mensen die moeite hebben met lezen is het mogelijk deze website te laten voorlezen met behulp van een speciaal programma. Het is daarnaast mogelijk de tekst op deze website te vergroten of te verkleinen.

Auteursrecht

De afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder de toestemming worden gebruikt door anderen dan de gemeente zelf.

Hyperlinks en verwijzingen

Op deze website wordt u door middel van (hyper)links doorverwezen naar andere websites, dan wel andere informatiebronnen die door derden beheerd worden. De gemeente Heerde beschikt over geen enkele zeggenschap en controlemogelijkheid over deze externe bronnen. Uiteraard trachten wij deze zo accuraat mogelijk te houden, echter kunnen wij geen garantie bieden over de volledigheid, juistheid en/of beschikbaarheid van de inhoud. De verwijzingen worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.