Officiële bekendmakingen

De gemeente Heerde plaatst haar bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl.

Om eenvoudig te zoeken, kunt u gebruikmaken van Berichten over uw buurt. Eventueel kunt u ook kiezen voor een kaartweergave, waarop u tot straat/buurtniveau kunt inzoomen. De wekelijkse bekendmakingen vindt u ook op de gedrukte versie en PDF van de gemeentepagina.

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op officielebekendmakingen.nl. Dit zijn de meest bekeken bekendmakingen. Het is dus geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. Let op: de gemaakte selectie is slechts een hulpmiddel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Op de hoogte blijven

U kunt ook via de e-mailservice van ‘Berichten over uw buurt’ op de hoogte blijven van berichten van de overheid. U ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Meer informatie en aanmelden

U kunt met een MijnOverheid account bekendmakingen rondom uw woonadres inzien. Op termijn gaat MijnOverheid ook via e-mail attenderen op berichten over uw buurt.

Overige informatie