Gemeentepagina

Iedere dinsdag staat onze gemeentepagina in huis-aan-huiskrant de Schaapskooi. U kunt de gemeentepagina's ook op onze website lezen. Tot 6 weken terug.

Naar de gemeentepagina's

Een pdf-bestand is minder geschikt voor mensen met een functiebeperking. Hieronder staan daarom links naar de plekken waar de inhoud van de gemeentepagina ook wordt geplaatst.

Nieuwsberichten

Bekijk onze nieuwsberichten op www.heerde.nl en www.stipheerde.nl.

Evenementenkalender Visit Heerde

Kijk op www.visitheerde.com voor meer informatie en een actueel overzicht. Of bel TIP Heerde: 0578 - 61 70 94. Als u zelf een evenement organiseert kunt u dat aanmelden.

Oefeningen van Defensie

Op het Artillerie Schietkamp (ASK) kunnen overdag schietoefeningen worden gehouden. Militaire oefeningen, schietoefeningen die 's avonds plaatsvinden en afsluitingen van de Nieuwe Zuidweg vermelden we op onze website. Bekijk het overzicht.

Officiële bekendmakingen op Overheid.nl

Al onze officiële bekendmakingen staan op www.overheid.nl. Om er eenvoudig te zoeken of om u in te schrijven voor een e-mailservice, kunt u gebruik maken van www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. U kunt daar ook kiezen voor een kaartweergave, waarop u tot straat- of buurtniveau kunt inzoomen. Meer informatie staat op de pagina Officiële bekendmakingen.

Raads- en commissievergaderingen

Op www.heerde.nl/gemeenteraad kunt u

  • Vergaderstukken inzien en vergaderingen live volgen;
  • Besluitenlijsten bekijken en vergaderingen terugzien.

Heeft u een plan, idee, wens, vraag of zorg over uw omgeving? Laat het de gemeenteraad weten. Bekijk de mogelijkheden om in contact te komen met de gemeenteraad.

Heeft u een klacht of vraag over de bezorging van de Schaapskooi?

Bekijk hoe u een bezorgklacht kunt melden.