De heer H. van Ark

Speciaal. Uniek. Bijzonder. Onze dag!

Dit zijn woorden die moeten terugkomen na een geslaagde huwelijksdag. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij. Samen kijken we naar de invulling van jullie huwelijksvoltrekking. Met nieuwe, frisse ideeën en suggesties probeer ik samen met jullie er een uniek moment van te maken. Een moment dat helemaal bij jullie past, waar iedereen van zegt: ja, dit was nou typisch hen.

Ik zie het huwelijk als een bezegeling van iets wat eigenlijk iedereen al weet, maar wat nog niet eerder voor zo’n intieme groep is uitgesproken: wij gaan door dik en dun voor elkaar. In goede en in minder goede tijden. Om daar samen vooraf goed met jullie over na te denken zie ik als een uitdaging. Je belooft elkaar tenslotte nogal wat. Daarom is het goed om te kijken wat je precies wilt doen tijdens de plechtigheid. Veel is mogelijk; het is jullie moment!

Zelf ben ik getrouwd met Anna, heb 4 kinderen en ben graag veel buiten. Ik ben met veel plezier werkzaam bij de Gemeente Zwolle waar ik teamleider Economie en Cultuur ben. Ik krijg veel voldoening uit het maatschappelijk bezig zijn en het voltrekken van een huwelijk is daarbij niet anders. Na mijn werk ben ik vooral actief met het gezin waar ik erg van geniet. Het is jullie dag; ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Op een manier waar jullie van zullen zeggen: Ja! Dit was ons moment!

Hubalt van Ark

Contactgegevens

Helaas ben ik op vrijdagen niet in de gelegenheid een huwelijk te voltrekken.

Naar het overzicht van alle trouwambtenaren