Mevrouw M. de Lange

Trouwambtenaar is een lang gekoesterde wens die eindelijk in vervulling is gegaan. Het mogen bijdragen aan 1 van de belangrijkste momenten van jullie leven is een ontzettende eer.

Een huwelijksvoltrekking is heel persoonlijk en uniek en ik zal daarbij mijn uiterste best doen om zo dicht mogelijk bij jullie verlangens en wensen te komen. Belangrijkste is de klik en het vertrouwen zodat jullie ontspannen kunnen luisteren en genieten van de ceremonie. Het is wat lastiger middels papier maar graag stel ik mijzelf voor:

Mijn naam is Marike de Lange, getogen in Hattem en net verhuisd naar het prachtige dorp Vorchten met mijn vriendin Marjolijn en zoon Bobbi. In mijn werkende leven geef ik met veel passie leiding aan een aantal projectteams in de energiesector. Privé geniet ik ontzettend van mijn gezin, het buitenleven en zijn we erg druk met de verbouwing van onze woonboerderij. 

Eerlijkheid, authenticiteit en positieve energie staan bij mij hoog in het vaandel. Daarin vind ik het belangrijk dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. Mijn mantra is dan ook: ‘zijn wie je bent, dat is geluk’.

Graag neem ik dit ook mee in jullie ceremonie om dit unieke en persoonlijke moment samen te creëren.

Liefs Marike

Marike de Lange

Contactgegevens

Naar het overzicht van alle trouwambtenaren