Mevrouw M. ter Weele

Mag ik je trouwen?

Wooow, je bent van plan om te gaan trouwen! Wat óntzettend leuk. Je bent ongetwijfeld al bezig met de voorbereidingen om er een onvergetelijke dag van te maken. Ik draag daar graag een steentje aan bij met mijn unieke en persoonlijke trouwceremonie! Als trouwambtenaar zorg ik ervoor dat jullie JAwoord een fantastisch moment wordt! 

Hoe doe ik dat?

Bij een trouwceremonie, gaat het behalve om het 'jawoord' ook om het verhaal van twee unieke mensen, een verhaal over jullie leven én jullie liefde! En achter elke voordeur zit een nieuw verhaal. Het lijkt mij geweldig om dáár achter zien te komen. Door luisteren, vragen en begrijpen wat jullie tussen de regels door vertellen. Om vervolgens op creatieve wijze een unieke, persoonlijke ceremonie te maken die bij jullie past en eraan bijdraagt dat het een onvergetelijke dag wordt. 

Dus.....

Is jouw antwoord JA op mijn eerste vraag? Dan ga ik met veel enthousiasme en humor aan de slag om jullie trouwceremonie onvergetelijk te maken. 

Stuur me een mailtje met jullie namen, telefoonnummer en trouwdatum en ik laat zo snel mogelijk weten of ik jullie kan trouwen! 

Miranda ter Weele

Miranda ter Weele

Contactgegevens

P.S. Al mijn belevenissen als trouwambtenaar laat ik zien op: instagram.com/magikjetrouwen

Naar het overzicht van alle trouwambtenaren