Mevrouw W.J. den Hertog

Mijn naam is Wilma den Hertog. Ik ben geregistreerd partner, moeder, schoonmoeder en oma. In Epe geboren en getogen en inmiddels al weer 40 jaar woonachtig in het mooie Heerde. Ik ben 30 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Epe op afdeling Burgerzaken en was daarbij eerste aanspreekpunt voor de Burgerlijke Stand. Wat doe ik naast mijn vaste verplichtingen? Muziek luisteren en beoefenen (zingen in een koor); lezen en daarnaast maak ik graag mooie reizen en kan daarbij heerlijk genieten van cultuur en natuur. Sinds begin 2010 ben ik trouwambtenaar.

Waarom trouwambtenaar?

Voor mij voelt het als een eer om huwelijken/geregistreerde partnerschappen te mogen voltrekken. Het is toch één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Een huwelijksdag blijft in je herinnering. Daarom probeer ik de huwelijksvoltrekking tot een stijlvol, warm en vooral persoonlijk geheel te maken waarin zeker ook ruimte is voor humor en ontspanning.

In een persoonlijk gesprek met bruid en bruidegom voorafgaande aan de plechtigheid, probeer ik hen wat beter te leren kennen zodat ik een passende en dus ‘op maat gesneden’ speech kan schrijven. De geschreven versie overhandig ik, na afloop van de plechtigheid, aan het bruidspaar als een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. In mijn speech probeer ik een herkenbaar beeld van het bruidspaar te geven!

Wilma den Hertog

Contactgegevens

Naar het overzicht van alle trouwambtenaren