Mevrouw W.J. den Hertog

Mijn naam is Wilma den Hertog. Ik ben geregistreerd partner, moeder, schoonmoeder en oma. Ik woon al ruim 40 jaar in Heerde. Ben gemeente-ambtenaar bij de gemeente Epe in het Klant Contact Centrum en ben tevens eerste aanspreekpunt voor de Burgerlijke Stand. Ik hou van muziek, lezen, reizen en kan heerlijk genieten van cultuur en natuur. Sinds begin 2010 ben ik trouwambtenaar.

Waarom trouwambtenaar?

Voor mij voelt het als een eer om huwelijken/geregistreerde partnerschappen te mogen voltrekken. Het is toch één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Een huwelijksdag blijft in je herinnering. Daarom probeer ik de huwelijksvoltrekking tot een stijlvol, warm en vooral persoonlijk geheel te maken waarin zeker ook ruimte is voor humor en ontspanning.

In een persoonlijk gesprek met bruid en bruidegom voorafgaande aan de plechtigheid, probeer ik hen wat beter te leren kennen zodat ik een passende en dus ‘op maat gesneden’ speech kan schrijven. De geschreven versie overhandig ik, na afloop van de plechtigheid, aan het bruidspaar als een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. In mijn speech probeer ik een herkenbaar beeld van het bruidspaar te geven!

Mevrouw Wilma den Hertog

Acacialaan 54, 8181 GL Heerde
0578 697488 / 06 23594027
w.den.hertog@heerde.nl