Geplande verkoop, verhuur of verpachting van gemeentelijke grond

Wij maken het bekend als wij van plan zijn om gemeentelijke grond te verkopen, verhuren of te verpachten. Dit doen wij om transparant te zijn en gelijke gevallen op een gelijke manier te behandelen.

Geplande verkoop

H.G.D. Cramerstraat

• Datum publicatie: 25 juni 2024
  • Gelegen aan de H.G.D. Cramerstraat 8 te Wapenveld, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie C, nr. 7325 gedeeltelijk, circa 710 m2. De gemeente is van plan de strook gemeentegrond te verkopen aan de aangrenzende bewoner.
  • Termijn: 14 dagen.

Vinkenweg

• Datum publicatie: 25 juni 2024
  • Gelegen aan de Vinkenweg 42 te Wapenveld, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie C, nr. 7037 gedeeltelijk, circa 98 m2. De gemeente is van plan de strook gemeentegrond te verkopen aan de aangrenzende bewoner.
  • Termijn: 14 dagen.

De genoemde gemeentegronden worden verkocht nadat de termijn is verstreken.

Bent u ook geïnteresseerd in de genoemde grond?

Geef dit dan binnen de genoemde termijn aan ons door. Dit kan per post of e-mail:

De voorwaarden voor het kopen van gemeentegrond staan beschreven in de Notitie Grondzaken 2017 (pdf, 468Kb).

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail: