Kavels aan de noordelijke kant van de Eeuwlandseweg

Droomt u van een plek waar u wonen en werken kunt combineren? De gemeente Heerde verkoopt 4 woon-werkkavels. De kavels liggen aan de noordelijke kant van de Eeuwlandseweg (grenzend aan de Zwolseweg) in Heerde. Deze kavels zijn op dit moment niet beschikbaar.

De kavels zijn tussen de 1545 en 1638 vierkante meter groot en bieden dus de ruimte om allerlei activiteiten op uw eigen erf uit te oefenen. Bedrijfsgebouw, praktijkruimte, werkplaats, opslagruimte; er is van alles mogelijk. De prijzen liggen tussen de 286.000 en 299.320 euro kosten koper exclusief btw.

Inschrijven voor een kavel kan niet meer

Dat kon tot en met 11 december 2022.

Wilt u wonen en werken aan de Eeuwlandseweg?

Lees dan hieronder waar u rekening mee moet houden.

Kavels

Deze kavels zijn op dit moment niet beschikbaar.

Wat doen we na de inschrijvingstermijn?

We gaan binnenkort loten. Hoe we dit doen leest u in het lotingreglement (pdf, 200Kb).

Heeft niemand zich ingeschreven voor een kavel of wordt een kavel na loting niet aan iemand toegewezen? Dan wordt die kavel opnieuw op de website geplaatst. Daarbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Ook in dat geval kunt u een inschrijfformulier invullen en versturen.

Na de loting ontvangt u een officieel bericht over de uitkomst

Is er een kavel aan u toegewezen? Dan vragen wij u om het optiebedrag te betalen en een optieovereenkomst te tekenen. U kunt de (model)optieovereenkomst (pdf, 275Kb) alvast bekijken. De kavel is pas voor u gereserveerd, zodra het optiebedrag is betaald en de overeenkomst is ondertekend.

Ook bij ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ krijgt u een optieovereenkomst toegestuurd. Als u het optiebedrag heeft betaald én de overeenkomst is ondertekend, heeft u een optie op de kavel. 

Heeft u een optie op een kavel?

Dan kunt u gaan onderzoeken of u de kavel wilt kopen. Zo kunt u in gesprek gaan met een financierder of met ons in gesprek over uw bouwwensen. Bent u zeker van uw zaak en wilt u de kavel kopen? Neem dan contact met ons op voor een koopovereenkomst.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met het verkoopteam van de gemeente Heerde.