Klok-zeepkist voor de gemeenteraad

Vanaf nu kunt u de gemeenteraad toespreken vanaf een échte zeepkist. Sinds begin dit jaar geeft de gemeenteraad u de kans om uw ideeën in te brengen tijdens de ‘zeepkist’. Dit bracht Dalli-De Klok, de nazaten van de familie Van Apeldoorn en de Antiekhal Heerde op het idee om de raad te verrassen met een échte zeepkist. Natuurlijk één van de Klok-fabriek.

Een spreker op de zeepkist.

Een refurbished en verstevigd model (zodat u er veilig op kunt staan), maar met een authentieke buitenkant. De heer Henk van Apeldoorn overhandigde deze tijdens de laatste zeepkist-bijeenkomst en nam daarbij de raad mee in de achtergrond en vervaardiging van de aangepaste zeepkist. Tijdens dezelfde bijeenkomst vroeg Jan van Leeuwen aandacht voor het Heerder dialect en het werk van de Stichting Dialect Heerde/Wapenveld.

Heeft u ook een onderwerp dat u bezighoudt? Bijvoorbeeld een initiatief in uw buurt of wat uw vereniging doet, of een suggestie voor de verbetering van uw buurt? Klim dan ook op de (Klok)zeepkist! De volgende mogelijkheid is op 22 april om 18.45 uur.

Voor meer informatie over de zeepkist (en andere manieren om met de raad in contact te komen): www.heerde.nl/contactmetderaad.